Coucke met rug tegen de muur gezet: "Het is dát of er zelf voor opdraaien" Sport
Sport

Coucke met rug tegen de muur gezet: "Het is dát of er zelf voor opdraaien"

Coucke met rug tegen de muur gezet: "Het is dát of er zelf voor opdraaien"

Marc Coucke wordt maar niet met rust gelaten door zijn gewezen club KV Oostende. Nu heeft KVO de voorzitter van RSC Anderlecht met de rug tegen de muur gezet.

Het verhaal is bekend. Oostende kampt met financiële problemen, en dat komt voornamelijk door de hoge huurprijs die het aan Coucke moet betalen voor zijn tribune. KVO hoopte dat Coucke de club zou tegemoetkomen en een geste zou doen, maar dat bleek ijdele hoop.

Bij Oostende geven ze zich echter niet gewonnen. De club legde nu een bod neer bij Coucke om de tribune definitief over te nemen. "KV Oostende legde bij Alychlo, de investeringsmaatschappij van Marc Coucke, een bod neer op de tribune die de club de dieperik injaagt. Op die manier hoopt KVO alsnog af te geraken van de jaarlijkse huurprijs van 1,2 miljoen euro, want de afbetalingen op lange termijn zouden dan veel minder hoog liggen", schrijft Het Nieuwsblad.

Tegenvoorstel?

"Uiteraard komt het Oostendse bod niet in de buurt van de 21 miljoen euro die Coucke in 2016 zelf betaalde voor de bouw van de tribune. Verre van zelfs. Het is dan ook afwachten of Alychlo - lees Coucke - deze oplossing aanvaardt of nog een tegenvoorstel doet. Maar als KVO straks ten onder gaat is de zakenman zijn tribune kwijt en moet hij zelf nog leningen afbetalen aan de bank", voegt de krant er nog aan toe.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws