Maandag 28 Oktober 2019 - 20:30   I   door Redactie

Club Brugge en co krijgen klap in het gezicht: "De BeNeLiga komt er nooit"

Club Brugge en co krijgen klap in het gezicht:

De Belgische topclubs dromen sinds kort opnieuw luidop van een BeNeLiga - een gezamenlijke competitie met enkele Nederlandse topclubs. Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe blies het BeNeLiga-verhaal nieuw leven in, maar krijgt nu een klap in het gezicht.

Hoe graag Club Brugge en de andere Belgische topclubs ook werk willen maken van een BeNeLiga, in Nederland willen ze blijkbaar niet mee. "De eeuwige vraag - en daarop is het antwoord niet altijd even duidelijk - is natuurlijk: zijn de Nederlanders nu echt geïnteresseerd?", vraagt Peter Vandenbempt zich af bij Sporza.

"Ik kom wel eens in Nederland en mijn Nederlandse collega’s zeggen: 'Dat komt er nooit, onze clubs zijn daar niet mee bezig.' En dat zeggen ze op basis van hun contacten met clubleiders van Ajax, Feyenoord en PSV. Ze zitten aan tafel uit een soort beleefdheid, omdat Nederlanders nu eenmaal opportunistisch zijn en om de opties toch maar open te houden, want je weet maar nooit", benadrukt de radiocommentator.

 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  sport  I  voetbal