Vrouw van ‘Belgium’s Got Talent’-jurylid Dan Karaty onthult: “Hij werd ’s nachts voortdurend huilend wakker” Buitenland
Buitenland

Vrouw van ‘Belgium’s Got Talent’-jurylid Dan Karaty onthult: “Hij werd ’s nachts voortdurend huilend wakker”

Vrouw van ‘Belgium’s Got Talent’-jurylid Dan Karaty onthult: “Hij werd ’s nachts voortdurend huilend wakker”

Dan Karaty maakt elke week het mooie weer als jurylid in de populaire tv-show ‘Belgium’s Got Talent’, zesduizend kilometer verwijderd van zijn vrouw en kinderen in New York.

Dan en zijn vrouw Natasha hebben een dochter, Quinn (8), en een zoontje, Daniel (5). Het is deze laatste die zijn ouders heel wat angsten heeft doen doorstaan. Toen Daniel acht maanden oud was, kreeg hij koorts en dit werd steeds erger. “Daniel werd ’s nachts voortdurend huilend wakker”, vertelt Natasha in het blad Margriet.

“Er was iets ergs aan de hand en de dokter stuurde ons naar het ziekenhuis”, vervolgt ze. De jonge Daniel bewoog niet en at niet meer. “Ze konden er maar niet achterkomen wat er mis was. Ze deden elke test die je maar kunt bedenken. Die onzekerheid was verschrikkelijk. Ik ben zo bang geweest ons zoontje te verliezen."

Alert

Na vijf maanden pas konden de dokters met zekerheid zeggen dat het ging om een auto-immuunziekte. Sinds hij behandeld wordt, gaat het goed met kleine Daniel. “Als je onze zoon nu ziet, zou je niet denken dat hij zo ziek is geweest”, zegt Natasha. “Toch blijven we alert. Als hij even snottert, denken we: is hij wel oké?"

De ziekte van hun zoon heeft Dan en Natasha wel dichter bijeengebracht, laat zij weten. “Ik houd nu nóg meer van Dan. Omdat je er in zulke moeilijke tijden achterkomt wat je aan elkaar hebt”, besluit Natasha.

Populair

Laatste nieuws