Viktor Verhulst neemt drastische beslissing na forse kritiek Buitenland
Buitenland

Viktor Verhulst neemt drastische beslissing na forse kritiek

Viktor Verhulst neemt drastische beslissing na forse kritiek

Na de aflevering van ‘Dancing with the Stars’ verleden zondag, kreeg Viktor Verhulst af te rekenen met forse kritiek van de kijkers. Het was niet de eerste keer dat prestaties van Viktor onder vuur lagen.

Er wordt heel wat gezegd en geschreven op de sociale media over Viktor Verhulst. Zo zou zijn verlengd verblijf in ‘Dancing with the Stars’ alleen te danken zijn aan het feit dat het programma gepresenteerd wordt door zijn vader Gert.

Absoluut onwaar, zegt jurylid Davy Brocatus in Het Laatste Nieuws. “Als het publiek ervoor kiest om de underdog in de wedstrijd te houden, dan moeten wij dat als jury respecteren. Viktor is populair bij de stemmende kijkers, da’s duidelijk”, vindt Brocatus.

Niet fijn

“We kunnen in eer en geweten bevestigen dat de stemming op een correcte manier gebeurt. In dit concrete geval moeten we vaststellen dat Viktor veel stemmen krijgt van de kijker. Je kan dat onterecht vinden, maar zo is het nu eenmaal”, besluit gerechtdeurwaarder Ronnie De Ceuster.

Viktor Verhulst zelf beseft dat hij nog steeds in het programma zit dankzij het enorme aantal stemmende fans. “Ik snap dat mensen zoiets hebben van ‘Wat doet die nog in de wedstrijd?’ Ik neem hen dat ook niet kwalijk. Maar dat is natuurlijk niet fijn om te lezen. Het is niet dat ik mijn best niet doe en er mijn voeten aan veeg”, zegt Viktor.

Hij geeft toe dat hij zijn mindset aangepast heeft, en dat hij zich niet mag laten doen door de negatieve commentaar. “Op een gegeven moment heb ik de knop omgedraaid, omdat ik natuurlijk ook zie hoeveel werk Natascha in mij steekt. En ik wil haar niet in de steek laten."

Populair

Laatste nieuws