Verschrikkelijk: school negeert gepest meisje (12) waarna het allerergste gebeurt Buitenland
Buitenland

Verschrikkelijk: school negeert gepest meisje (12) waarna het allerergste gebeurt

Verschrikkelijk: school negeert gepest meisje (12) waarna het allerergste gebeurt

Een gepest meisje (12) heeft zichzelf van het leven beroofd omdat ze gepest werd. De ouders dienen nu een klacht in omdat de school op de hoogte zou zijn geweest van de plannen van het meisje.

De 12-jarige Madison stuurde in april van dit jaar een berichtje naar haar vriendin waarin ze zei dat ze van plan was om later die maand zelfmoord te plegen. Deze vriendin toonde het verontrustende bericht aan een leerkracht, die op zijn beurt de directeur van de school in Yuba City, Californië, verwittigde.

Madison moest hierna welgeteld op één gesprek bij de schooltherapeut, en aan haar ouders werd zelfs geen melding gemaakt. Zeven weken later hing Madison zich op en de ouders dienen nu een klacht in tegen de school.

“Op geen enkel moment werden de ouders ervan op de hoogte gesteld dat Madison met problemen kampte, laat staan dat ze wisten dat ze aan zelfmoord dacht”, klinkt het.

Te voorkomen

De ouders zeggen dat ze pas van het bericht aan de vriendin hoorden, na de tragische dood van hun dochter. Hun advocaat stelt dat de dood van Madison gemakkelijk te voorkomen was. Mama Morgan is erg aangedaan en laat weten dat ze nooit heeft gemerkt dat haar dochter zich zo alleen voelde.

In de beschuldiging klinkt het dat de school zich schuldig maakte aan ‘opzettelijke onverschilligheid’ en zo ook schuldig is aan de dood van Madison. De school wenste niet te reageren maar noemde de dood van Madison een tragisch verlies.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws