Er moet een woedende Michel Van den Brande dringend iets van het hart: “Ik ben het echt beu” Royalty
Royalty

Er moet een woedende Michel Van den Brande dringend iets van het hart: “Ik ben het echt beu”

Er moet een woedende Michel Van den Brande dringend iets van het hart: “Ik ben het echt beu”

Bijzondere uitspraak van Michel Van den Brande in Dag Allemaal deze week. “Ik ben erover aan het nadenken om in de politiek te stappen”, klonk het."

"Ik ben het echt beu in België! Er is één partij die overduidelijk de verkiezingen wint, en wie zit er in de regering? De verliezers! Hoe kunnen wij nu nog in die politici blijven geloven? Waarom hebben wij zes regeringen nodig”, vraagt Michel zich af.

“Als ik verkozen zou worden, maak ik één regering, bestaande uit tien ministers en één premier. Ik zou België bijeenhouden en investeren in het landsgedeelte dat er behoefte aan heeft.” Michel haalt nog een ander hekel punt aan: de vluchtelingen. “Wij worden overspoeld door mensen van vreemde origine. Ik zeg niet dat die mensen niet geholpen moeten worden, maar niet met geld en huisvesting."

Middelen

“Mensen die hier niet thuishoren, moeten binnen de twee weken terug naar hun thuisland gestuurd worden”, gaat hij verder. “Ik ben een grote voorstander om de mensen te helpen in hun thuisland. Neem Syrië als voorbeeld: stuur de mensen terug naar hun land en geef hen de middelen om hun land terug op te bouwen. Maar nu geeft de politiek een verkeerd signaal”, besluit Michel.

Populair

Laatste nieuws