Weduwnaar van slachtoffer ‘parachutemoord’ met straffe taal: “Als ik Els Clottemans ooit tegenkom op straat, doe ik dit” Royalty
Royalty

Weduwnaar van slachtoffer ‘parachutemoord’ met straffe taal: “Als ik Els Clottemans ooit tegenkom op straat, doe ik dit”

Weduwnaar van slachtoffer ‘parachutemoord’ met straffe taal: “Als ik Els Clottemans ooit tegenkom op straat, doe ik dit”

Els Clottemans heeft een derde van haar 30-jarige straf uitgezeten en heeft een aanvraag voor vervroegde vrijlating ingediend. Ze werd in 2010 schuldig verklaard in de enorm controversiële ‘parachutemoord’.

Jan De Wilde, weduwnaar van slachtoffer Els Van Doren, vertelde eerder in Het Laatste Nieuws al dat deze situatie er ooit van moest komen. “Ik vrees dat de emoties opnieuw hoog zullen oplaaien als Clottemans vervroegd kan vrijkomen”, zei hij toen. “Een moment waar ik nu al tegenop kijk."

“Mocht ik haar ooit tegenkomen op straat, dan draai ik me om”, vervolgde hij. “Ik wil haar nooit meer zien. Want mijn leven loopt weer zoals het moet. Ik geloof trouwens niet dat ze ooit zal toegeven dat ze mijn vrouw vermoord heeft. Voor mij hoeft ze nu ook geen bekentenissen meer af te leggen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws