Trauma Julen is nog niet verwerkt of kinderen stuiten weer op metersdiepe put in Spaanse gemeente Buitenland
Buitenland

Trauma Julen is nog niet verwerkt of kinderen stuiten weer op metersdiepe put in Spaanse gemeente

Trauma Julen is nog niet verwerkt of kinderen stuiten weer op metersdiepe put in Spaanse gemeente

Het verdriet om de dood van de peuter Julen is nog vers, maar het gevaar is niet geweken, zo meldt Het Nieuwsblad. Amper een paar dagen nadat de peuter 71 meter onder de grond belandde, is in de Spaanse gemeente Acula opnieuw een levensgevaarlijke put gevonden. Ook deze keer waren er kinderen bij betrokken. Een familielid postte filmpjes van de put op Twitter.

In Acula, een gemeente in de provincie Granada, hebben twee kinderen weerom een put ontdekt – metersdiep en onbedekt. Het vierjarige zoontje en het tienjarige neefje van Miguel waren in de buurt aan het spelen toen ze de onbedekte opening in het oog kregen. "Het was mijn neefje die mijn zoon kon beschermen om erger te voorkomen", deelde hij mee via sociale media.

Miguel gooide een steen in de put en hoorde hoe die secondelang naar beneden bleef vallen voordat de steen in het water belandde. Net als de put waarin Julen terecht kwam, is ook deze put bijzonder diep. Miguel verwittigde onmiddellijk de autoriteiten om zo een tweede ongeluk te voorkomen. Ook deze keer betreft het waarschijnlijk een illegaal gegraven put om water op te halen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws