Zangeres Lindsay heel eerlijk over haar broer Christoff: “Het was niet eenvoudig om dat een plaats te geven” Royalty
Royalty

Zangeres Lindsay heel eerlijk over haar broer Christoff: “Het was niet eenvoudig om dat een plaats te geven”

Zangeres Lindsay heel eerlijk over haar broer Christoff: “Het was niet eenvoudig om dat een plaats te geven”

De voorbije jaren ging de familie van zanger Christoff en zijn zus Lindsay een aantal keer door een diep dal. Nadat ze in 2016 hun grootmoeder verloren, moesten ze vorig jaar ook opa Frans afgeven.

"We hadden een heel bijzonder band”, laat Lindsay weten in Story. “Het was niet eenvoudig om dat verlies een plaats te geven. Pas op, het verlies slijt, maar het doet nog altijd pijn. Ook tijdens de feestdagen of wanneer Christoff en ik vanaf half december weer kerstconcerten geven in Vlaamse kerken, zullen opa en oma weer héél dicht bij ons zijn."

Dat de twee grootouders stierven op een gezegende leeftijd, maakt de pijn net iets draaglijker. Toch blijft het moeilijk. "Enerzijds zijn we dankbaar dat we hen tot op zo’n hoge leeftijd bij ons hebben mogen houden, maar de periode na hun heengaan is zwaar geweest, ook voor Christoff”, weet Lindsay.

“Ik weet zeker dat Christoff er net zo zwaar van heeft afgezien, ook al was het voor ons allebei een troost dat oma 89 is geworden, en opa zelfs 94", belsuit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws