Zeer bijzonder nieuws over Laura Tesoro: “Voor de eerste keer met de billen bloot” Buitenland
Buitenland

Zeer bijzonder nieuws over Laura Tesoro: “Voor de eerste keer met de billen bloot”

Zeer bijzonder nieuws over Laura Tesoro: “Voor de eerste keer met de billen bloot”

Na vijf jaar is het dan toch zover: Laura Tesoro heeft haar debuutalbum uit. ‘Limits’ heet de plaat en is een enorm persoonlijke plaat geworden.

In een interview met Metro zegt ze allerminst spijt te hebben van het lange wachten. “Ik ben blij dat ik lang gewacht heb, want ik had nu pas het gevoel dat ik er klaar voor was”, zegt ze. Laura bracht in het verleden al een hele resem singles uit. Dat deze songs niet bij op de plaat staan heeft een simpele uitleg.

“Toen ik uit ‘The Voice’ kwam, was ik 17 jaar en wist ik totaal nog niet wie ik was als artiest en welke sound daarbij hoorde”, aldus Laura. “Daarom stonden mijn vorige nummers ook altijd los van elkaar, omdat ik elke keer weer zocht naar een houvast. Deze keer wist ik wat ik wou en deze tien songs liggen allemaal in dezelfde lijn. Het voelt voor mij als één verhaal."

Mijn product

“Zij waren de aanloop naar dit punt. Met deze cd heb ik iets dat aanvoelt als mijn product, ook omdat ik alle songs mee geschreven en/of geproducet heb. Dus ik ga met de billen bloot, voor de eerste keer. Dat is heel spannend”, geeft ze toe.

Populair

Laatste nieuws