Frans Bauer erg emotioneel: “Hier heb ik het zeer moeilijk mee” Royalty
Royalty

Frans Bauer erg emotioneel: “Hier heb ik het zeer moeilijk mee”

Frans Bauer erg emotioneel: “Hier heb ik het zeer moeilijk mee”

Frans Bauer treedt voor het eerst sinds lang weer op de voorgrond met zijn nieuwe plaat ‘Ik heb je lief’. Naar aanleiding van de release strikte Dag Allemaal hem voor een kort gesprek.

Op het nieuwe album staan een paar zeer gevoelige nummers. Zo is er de ode aan zijn overleden vader ‘Ik mis je elke dag’. “Het is alweer vijf jaar geleden dat hij onverwacht stierf na een hartaanval”, klinkt het bij een emotionele Frans. “M’n pa was alles voor mij: mijn chauffeur, mijn roadmanager, mijn vriend… En dan valt die weg."

“Moeilijke beslissingen nemen zonder eerst te kunnen overleggen met hem: ik blijf het lastig vinden”, vervolgt hij. “Het gemis overvalt me op de meest gekke momenten. Ik kan getriggerd worden door een verjaardag of een foto, maar ook door voorbij Delft, zijn geboorteplaats, te rijden."

Waarden en normen

Met ‘Woonwagenmama’ schreef Frans ook een lied voor zijn moeder. “Al gaat het ook over mijn afkomst. Ik ben trots op alle waarden en normen die ik van mijn ouders heb meegekregen en zal nooit vergeten waar ik vandaan kom”, zegt hij stellig.

“Ook al ben ik nu bekend en verdien ik goed mijn brood, ik voel me nog altijd die Frans van toen”, zegt de zanger. “Ik kan moeilijk dingen weggooien. Mijn scheerapparaat is nog altijd dat van twintig jaar geleden."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws