Sven Nys kan zijn ogen niet geloven: “Het is echt indrukwekkend” Sport
Sport

Sven Nys kan zijn ogen niet geloven: “Het is echt indrukwekkend”

Sven Nys kan zijn ogen niet geloven: “Het is echt indrukwekkend”

Mathieu van der Poel reed gisteren in Ruddervoorde zijn eerste veldrit van het seizoen en de Nederlander stelde niet teleur. Van der Poel won en de lovende reacties bleven natuurlijk niet uit.

Zelfs de grote Sven Nys was onder de indruk. “Ik dacht dat het een spannend duel ging worden met Eli Iserbyt, maar Mathieu heeft iets in huis waar niemand op kan antwoorden”, zei Nys op Telenet Sport.

Van een duel met Iserbyt was geen sprake, maar het natuurtalent dat Mathieu van der Poel bezit, kwam meteen bovendrijven. “Dat komt van bij dag één”, vervolgt Nys. “Ook al heeft hij nog geen competitie gehad en dat is heel mooi om te zien. Er straalt gewoon heel veel klasse van af en daar kan je alleen maar van genieten."

Indrukwekkend

Toch is het voor de Kannibaal van Baal geen echte verrassing dat van der Poel zo goed was. “Het is in het verleden nog gebleken dat hij een periode van rust heeft en dat hij direct toch heel, heel goed is. In principe kan het alleen nog maar beteren de komende weken. Het is indrukwekkend. Het is ook wat we de voorbije jaren hebben gezien, dus ik schrik hier helemaal niet van”, aldus Nys.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws