‘Thuis’-actrice Elise Roels doet pijnlijke onthulling: “Daarom ben ik ermee gestopt” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-actrice Elise Roels doet pijnlijke onthulling: “Daarom ben ik ermee gestopt”

‘Thuis’-actrice Elise Roels doet pijnlijke onthulling: “Daarom ben ik ermee gestopt”

Elise Roels mag dan misschien nog maar 21 jaar oud zijn, reeds zeven jaar neemt ze de rol van Emma Van Damme op zich in de Eén-soap ‘Thuis’.

Elise is praktisch opgegroeid tussen haar ‘Thuis’-collega’s, en in Primo laat ze weten dat in de populaire reeks acteren, bijdraagt tot haar geluk. “Ik doe dat inderdaad heel graag. En vooral omdat ik hier al zeven jaar ben en iedereen ken. Als ik hier een tijdje niet ben, dan voelt het aan alsof ik alleen op vakantie ben, zonder mijn gezin. Dan mis ik ze allemaal”, zegt ze.

Al brengt het leven als BV natuurlijk ook ongemakken met zich mee: toen ze vorig jaar een aantal volgers verloor op Instagram, had ze het daar heel moeilijk mee. “Ik ben toen ook beginnen zoeken op het internet of er iemand een actie op poten had gezet om me uit ‘Thuis te krijgen”, bekent ze.

Stress

Dat was voor zichzelf de spreekwoordelijke stap te ver. “Ik bedacht me: ‘Maar Elise, wat is er toch met je gebeurd?’ Ik ben toen een jaar gestopt met dingen te posten op Instagram. Sinds kort doe ik het weer, en opnieuw moet ik toegeven dat het me stress bezorgt.” Het is dus maar de vraag of we binnenkort misschien weer wat minder van Elise gaan zien op de sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws