Erg opvallende uitspraak van Niels Destadsbader: “Er zijn momenten dat ik daaraan twijfel” Buitenland
Buitenland

Erg opvallende uitspraak van Niels Destadsbader: “Er zijn momenten dat ik daaraan twijfel”

Erg opvallende uitspraak van Niels Destadsbader: “Er zijn momenten dat ik daaraan twijfel”

Niels Destadsbader heeft verleden vrijdag de eerste aflevering van ‘Belgium’s Got Talent’ sinds zijn rugproblemen met veel bravoure doorstaan. Binnenkort begint hij ook aan zijn nieuwe Sportpaleis-reeks.

Het gaat dus weer even hard voor de 31-jarige zanger. Al geeft hij in Dag Allemaal wel toe dat het moeilijk is een evenwicht te vinden tussen zijn carrière en zijn privéleven. “Als je wilt dat mensen je graag bezig zien en horen, móet je veel doen. Maar succes is heel vluchtig, voor hetzelfde geld staat er volgend jaar een nieuwe Niels Destadsbader op. En die vinden ze dan misschien toffer”, beseft hij.

“Nieuw is altijd leuk, hé”, gaat Niels verder. “Dus ik denk: ik heb nog geen gezin en hoef met niets of niemand rekening te houden, dus ik kan er nú voor gaan. Maar net zo goed zijn er momenten dat ik me afvraag of ik mijn leven niet aan me voorbij aan ’t laten gaan ben”, bekent hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws