-->

Jani maakt Kat Kerkhofs met de grond gelijk: “Dat is erom vragen”

Jani maakt Kat Kerkhofs met de grond gelijk: “Dat is erom vragen”
Maandag 4 November 2019 - 15:00   I   Foto: Photonews   I  Bron: VIER  I  

Jani Kazaltzis mocht zondagavond in 'Dancing with the Stars' zijn beste beentje voorzetten op de tonen van de Madonna-hit ‘Vogue’. Na zijn perfecte dans, schotelde presentatrice Kat Kerkhofs hem een paar vragen voor, ten koste van zichzelf.

De attitude die Jani en zijn danspartner Björk tijdens het nummer uitstraalden, leken als vanzelf te gaan, zei Kat Kerkhofs op een gegeven moment. “Vind je dat, ja? Attitude kan ik precies goed”, grapte Jani.

“Ik zat er ook helemaal in. Ik had zoiets van: als ik even Madonna moet zijn, zal ik even Madonna zijn." Hierop vroeg Kat zich -niet zonder gevolgen- luidop af wat Madonna heeft dat zij niét heeft. Jani zag op deze vraag schoon zijn kans om te scoren en flapte er zonder nadenken uit: “Talent." 

Erom gevraagd

Iedereen in een duik, behalve Kat: zij stond er een beetje hulpeloos bij. Ook co-presentator Gert Verhulst had zijn zegje erover: "Dat is erom vragen, hé Kat", vond hij. Jani verontschuldigde zich wel meteen daarna. “Sorry! Sorry! Sorry!”, klonk het bij de bekendste stylist van het land.