Daphné uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ verrast met schokkende uitspraak: “Ik had veel beter mijn kans gewaagd bij déze boer" Buitenland
Buitenland

Daphné uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ verrast met schokkende uitspraak: “Ik had veel beter mijn kans gewaagd bij déze boer"

Daphné uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ verrast met schokkende uitspraak: “Ik had veel beter mijn kans gewaagd bij déze boer"

Daphné (41) zorgde maandagavond voor dé verrassing in 'Boer Zoekt Vrouw' op VTM door het keuzemoment niet af te wachten en zelf te vertrekken. In Dag Allemaal zegt ze dat zij beter bij een andere deelnemer haar kans had gewaagd.

Vooral van Gerards transformatie van zachtaardige boer in harde zakenman, schrok ze. “Tijdens de speeddates was hij rustig en zacht, maar eens op de boerderij was hij helemaal anders. Als ik nu dan boer Etienne zie op televisie..."

Op de vraag of ze denkt dat boer Etienne een betere match voor haar zou zijn, heeft Daphné een verrassend antwoord: “Ja, eigenlijk wel”, zegt ze. “Zoals hij in Kaapverdië met zijn dames omgaat... Er zijn zoveel mensen die me zeggen: ‘Allez Daphné, ge zijt voor de verkeerde boer gegaan. Etienne past veel beter bij jou dan Gerard.’ En ze hebben gelijk, ik had veel beter mijn kans gewaagd bij Etienne”, bekent Daphné.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws