Dinsdag 5 November 2019 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Sam Gooris heeft een fikse waarschuwing voor zijn kinderen Kenji en Shania: “Waag het niet te doen, want daar kan ik niet tegen”

Sam Gooris heeft een fikse waarschuwing voor zijn kinderen Kenji en Shania: “Waag het niet te doen, want daar kan ik niet tegen”

Om Sam Gooris met zijn kinderen bezig te zien: het is aandoenlijk. Maar kleine kindjes worden groot. Dat merkt ook Sam. Shania is ondertussen 19, Kenji is 17. De twee zijn dus bijna hun tienerjaren ontgroeid.

De toekomst ligt met andere woorden wagenwijd open voor de kinderen van Sam en zijn vrouw Kelly Pfaff. “Ik wil vooral dat Shania en Kenji gelukkig worden”, vertelt Sam in Dag Allemaal. “Kenji weet nog niet goed wat hij gaat doen na het middelbaar, hij vindt videobewerking wel een leuke richting. Maar eerst wil hij een sabbatjaar nemen, of misschien een jaar voor mij werken."

“Ik vind het belangrijk dat ze doen waar ze zelf zin in hebben”, aldus Sam. “Maar een jaar op hun luie kont gaan zitten… daar kan ik niet tegen. Zo marcheert de wereld niet, hé. Maar ik ben er wel gerust op dat Shania en Kenji hun weg zullen vinden. Ze komen zeker op hun pootjes terecht”, besluit de zanger.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Sam Gooris  I  Kenji  I  Shania  I  showniews  I  Kelly Pfaff