Vreselijk: Veroordeelde moordenaar spreekt deze verschrikkelijke woorden tegen de ouders van zijn slachtoffer Buitenland
Buitenland

Vreselijk: Veroordeelde moordenaar spreekt deze verschrikkelijke woorden tegen de ouders van zijn slachtoffer

Vreselijk: Veroordeelde moordenaar spreekt deze verschrikkelijke woorden tegen de ouders van zijn slachtoffer

De Amerikaan Charles Rhines, een veroordeelde moordenaar, richtte vlak voor zijn executie het woord tot de ouders van zijn slachtoffer. Dat schrijft CBS News.

Rhines werd na een uit de hand gelopen overval op een donutwinkel in Rapid City, in 1992 veroordeeld tot de doodstraf. Donnivan Schaeffer, de 22-jarige zaakuitbater, verzette zich en werd op brutale wijze doodgestoken.

Voor de executie richtte Rhines het woord nog tot de ouders van Schaeffer. “Ed en Peggy Schaeffer, ik vergeef jullie voor jullie woede en haat tegenover mij”, zei hij. “Ik bid dat God jullie daar ook voor vergeeft. Bedankt aan mijn team. Ik hou van jullie, goodbye. Begin er maar aan. Dat is wat ik te zeggen heb."

De ouders van Donnivan reageerden niet op de woorden van de moordenaar van hun zoon, maar zeiden nadien wel tegen de pers dat met de executie gerechtigheid geschiedde. “Het boek is hiermee gesloten, maar de pijn en emotie zullen we voor altijd voelen”, aldus de ouders.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws