Christoff is radeloos: “Waarom doe ik het eigenlijk allemaal nog?” Buitenland
Buitenland

Christoff is radeloos: “Waarom doe ik het eigenlijk allemaal nog?”

Christoff is radeloos: “Waarom doe ik het eigenlijk allemaal nog?”

Christoff wil na zijn slopende deelname aan ‘Dancing with the Stars’ meer tijd vrijmaken voor zijn geliefden, zoals zijn verloofde Ritchie, maar ook voor zijn petekindje Lisa-Marie. Dag Allemaal kon de drukbezette zanger strikken voor een gesprek.

Hierin laat hij weten dat Lisa-Marie zijn leven echt veranderd heeft. “Net zoals de rest van de familie. Wij zijn keiharde werkers, en nu met Lisa-Marie erbij hebben al die inspanningen een doel gekregen. ’t Is voor haar dat ik zoveel doe”, zegt Christoff. “Pas op, ze zal later ook moeten werken om er te geraken, maar ik wil haar wel een stevige steun bieden."

“Lisa-Marie is een stevige motivatie alleszins. Met wat ik heb meegemaakt. De té drukke agenda soms, mijn hartproblemen. Dan ga je nadenken: Waarom doe ik het allemaal nog? Welja, voor haar dus.” Over zijn nalatenschap heeft Christoff ook al een ingrijpende beslissing genomen. “Ik ben daar nu al mee bezig."

Misselijk

“Misschien ook wel omdat ik al wat ouder ben dan Lindsay”, zegt de zanger. “Weet je, ik word er nu al misselijk van als ik zie hoeveel de staat zou opeisen van mijn erfenis. Terwijl ik daar al zoveel belastingen op betaald heb. Vreselijk”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws