Niels Destadsbader over zijn eerste seksuele ervaring: “Toen dit gebeurde, was de sfeer helemaal verpest” Buitenland
Buitenland

Niels Destadsbader over zijn eerste seksuele ervaring: “Toen dit gebeurde, was de sfeer helemaal verpest”

Niels Destadsbader over zijn eerste seksuele ervaring: “Toen dit gebeurde, was de sfeer helemaal verpest”

Toen Niels Destadsbader 15 jaar oud was, had hij voor de eerste keer seks. Daar vertelt hij openlijk over in het weekblad Humo.

"Het was vooral een grappige ervaring”, herinnert Niels zich. “De muziek stond pokkeluid, ik vermoed voor de romantiek, en door hoe we gepositioneerd waren, was ik de enige die zag dat de deur plots openging en er een gechoqueerd vrouwenhoofd verscheen, waarna de deur weer dichtging."

“‘Cathérine,’ zei ik, ‘ik vrees dat je moeder net is binnengekomen.’ Weg sfeer, natuurlijk: die moeder wist niet eens dat haar dochter een vriendje had, laat staan dat, euh, nu ja. Het ergste was nog dat er geen mogelijkheid was om daar weg te raken zonder op haar ouders te botsen."

Mopje

“Ik zal het nooit vergeten: haar moeder stond te strijken terwijl haar vader aan tafel zat met een glas rode wijn. ‘Kom eens even zitten,’ zei hij beleefd, maar wel kordaat. ‘Hoelang ken je mijn dochter al?’ Toen kon ik het uitleggen”, aldus de zanger.

“‘Dit is mijn vrouw,’ zei hij op een gegeven moment, ‘de mama van Cathérine.’‘Ja’, zei ik, ‘we hebben elkaar al gezien.’ Dat mopje viel, om het zacht uit te drukken, op een koude steen. ’t is daarna ook nooit meer helemaal goed gekomen. Zo zie je maar dat er zeker ook ouders zijn die me niet de ideale schoonzoon vinden”, besluit Niels al grappend.

Populair

Laatste nieuws