Dinsdag 5 November 2019 - 22:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: LINDA.man  I   door Redactie

Er moet Sergio Herman iets van het hart over zijn vrouw Ellemieke: “Verschrikkelijk”

Dat Sergio Herman een topkok is, moeten we u allicht niet meer vertellen. Ook zijn woede-uitbarstingen zijn berucht.

Er moet Sergio Herman iets van het hart over zijn vrouw Ellemieke: “Verschrikkelijk”

In LINDA.man vertelt Sergio hoe het sluiten van zijn driesterrenrestaurant Oud Sluis een kentering was in zijn leven. “Ik gedroeg me als een echte bruut, een asshole. Daarin ben ik wel veranderd”, zegt hij.

“Vorige week nog had ik een confrontatie met een van mijn restaurantmanagers. ‘Waarom doe je dit nu zo?’, vroeg ik, waarop hij geïrriteerd wegliep. Vroeger was ik dan helemaal uit elkaar gespetterd van woede. Maar wat gebeurt er dan? Jij ontploft, iedereen schiet in de ‘freeze-stand’ en is van slag. Dus eigenlijk heb je daar niets aan", aldus de sterrenchef.

Verschrikkelijk

Die verandering in zijn attitude, kwam ook zijn privéleven ten goede. Sergio is al elf jaar getrouwd met Ellemieke, en hij weet zeer goed wat het recept is van zijn goede verstandhouding met zijn vrouw. “Tóch tijd voor elkaar vrijhouden”, aldus de chef. “Wij proberen één avond per week samen te zijn en in het weekend leuke dingen te doen met de kinderen. Maar samen een weekend weg doen we te weinig, dat moet echt veranderen. Als chef heb je geen sociaal leven."

Wat Sergio nooit heeft zou kunnen, is samen zijn met een vrouw die niet van eten houdt. “Absoluut niet. Ik heb één keer zo’n vriendin gehad. Verschrikkelijk. Zo ongezellig.” Wat ze dan at? “Sla. Echt, hè! Altijd sla. Ik ergerde me daar zo aan."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Sergio Herman  I  shownieuws  I  Ellemieke  I  Mijn Pop-Uprestaurant