Woensdag 6 November 2019 - 16:35   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Het is een zeer speciale dag voor K3, Klaasje komt met pakkende boodschap

Het is een zeer speciale dag voor K3, Klaasje komt met pakkende boodschap

Hanne, Klaasje en Marthe zijn nu al vier jaar K3. Daar besteden ze ook aandacht aan op Instagram. Klaasje heeft zelfs een hele tekst geschreven.

"Het is zo bijzonder dat wij dit alles vandaag al 4 jaar mogen doen", zegt Klaasje. "Ik ben ongelofelijk trots en blij dat het allemaal zo goed voelt! Het begon met een heftige periode: extreem overdonderd tijdens de finale, een paar verhuizingen, “zoekende zijn”, onzekerheid, bang voor oordelen, alle ogen zijn op je gericht, er kwam zoveel op me af, echt een rollercoaster ..... En nu, 4 jaar later, is het nogsteeds een hectisch bestaan vind ik, maar er is ook veel op zijn plaats gevallen."

Ze richt zich ook tot Hanne en Marthe. "Lieve Hanne en Marthe, vooral jullie wil ik bedanken voor alle fijne momenten, alle bijzondere momenten, de hilarische momenten en gewoon alles wat wij drietjes samen delen", aldus Klaasje, die er ook nog grappige video's bij post.

View this post on Instagram

Van Rollercoaster naar Rollerdisco 🥳🙏🏻 . Het is zo bijzonder dat wij dit alles vandaag al 4 jaar mogen doen❤️ Ik ben ongelofelijk trots en blij dat het allemaal zo goed voelt! Het begon met een heftige periode: extreem overdonderd tijdens de finale, een paar verhuizingen, “zoekende zijn”, onzekerheid, bang voor oordelen, alle ogen zijn op je gericht, er kwam zoveel op me af, echt een rollercoaster ..... En nu, 4 jaar later, is het nogsteeds een hectisch bestaan vind ik, maar er is ook veel op zijn plaats gevallen: ❤️ Alle fans die er altijd zijn ❤️ Het vertrouwen dat wij al vier jaar krijgen van alle mensen die ons coachen en van iedereen die met ons samenwerkt ❤️ De positieve energie die we zo vaak om ons heen mogen voelen ❤️ De blije gezichtjes van die duizenden kinderen ❤️ Mijn ouders, zussen, broer, vrienden, vriendinnen en mijn vriend die er altijd zijn. Daardoor heb ik echt “evenwicht” in mijn leven gekregen ❤️ & Lieve @hannecarry__ en @marthedep, vooral jullie wil ik bedanken voor alle fijne momenten, alle bijzondere momenten, de hilarische momenten en gewoon alles wat wij drietjes samen delen ❤️❤️❤️🙏🏻 #seeyoutodayyy 🥰 . Backstage & hilariteit : 1. Blooper.... Die slappe-lach momenten 🤷🏼‍♀️ 2. Sorry dat ik áf en toe een stoorzendertje kan zijn 😂 (Marthe had een beetje last van mij...) 3. Samen in de studio ❤️ 4. Al 4 jaar lang samen shoots en interviews 🙏🏻 5. Mystery box 🎁 🤣🤣🤣🤣🤣 6. Party party 🎉 🥳

A post shared by Klaasje (@klaasje_meijer) on

Wat is jouw mening?

TAGS  I  K3  I  Klaasje Meijer  I  shownieuws