Woensdag 6 November 2019 - 20:00   I   door Redactie

"Pep Guardiola kan Kevin De Bruyne meenemen naar deze club"

Op dit moment werken Pep Guardiola en Kevin De Bruyne nog allebei bij Manchester City, maar wie weet komt daar in de toekomst verandering in. Analist Hein Vanhaezebrouck zou hen maar wat graag naar Paris Saint-Germain zien verhuizen.

"Als het wéér niet lukt om de Champions League, kan je je afvragen of de Qatari PSG niet stilaan willen verkopen. Maar ik denk het niet. Ze hebben zoveel geld - zonder de Financial Fair Play deden ze elk jaar tíén transfers van 100 miljoen - en er zijn nog altijd toptrainers die ze nog niet gehad hebben: Klopp, Guardiola en Mourinho", vertelt Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

"Zo'n Mourinho zou met de fiets tot in Parijs komen om te tekenen - of met de zeilboot, dat is de mode. Al zou het leuker zijn om Guardiola naar PSG te zien gaan. Dan kan hij Kevin De Bruyne meenemen", benadrukt Vanhaezebrouck. "Maar wie ook aan het roer staat: ik ben ervan overtuigd dat PSG alsnog de Champions League zal winnen. En dan weet je nooit dat er een déclic komt en ze zoals Real - dat misschien wel mínder materiaal had - plots vier keer in vijf jaar zegevieren."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  PSG  I  Manchester City  I  voetbal  I  sport