Donderdag 7 November 2019 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: VIJF  I   door Redactie

Emotionele Pommeline geeft Fabrizio er flink van langs: “Toen al zat je bij een ander”

Emotionele Pommeline geeft Fabrizio er flink van langs: “Toen al zat je bij een ander”

In het VIJF-programma ‘Celebs Gaan Daten’ ontvangt Goedele Liekens ex-'Temptation Island'-deelnemers Pommeline en haar ex Fabrizio. Zeggen dat de sfeer gespannen is tussen de twee, is zacht uitgedrukt.

Wanneer Goedele vraagt aan Pommeline wat haar het meeste pijn heeft gedaan, antwoordt zij: “Ik voelde mij niet meer gewaardeerd. Ik ging van droomvrouw’ naar een stuk vuil in mijn ogen en ik heb dat echt niet zien aankomen. Drie weken voor je het gedaan hebt gemaakt, zat je met mij nog bij de weddingplanner, wetende dat je toen al met Julia weet-ik-veel-wat aan het bekokstoven was."

“Uiteindelijk, drie weken later, krijg ik een puppy van je voor mijn verjaardag en een week later laat je mij gewoon vallen”, klinkt het hard. “Ik had wel door dat het op sommige momenten minder ging, maar dan moet je toch gewoon praten met elkaar en dan zeg je: Kijk, voor mij gaat het niet meer.’ Je liet me in een droom geloven en dan pak je alles van mij af. Dat deed mij gewoon heel veel pijn, Fabri”, aldus een zichtbaar geëmotioneerde Pommeline.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  shownieuws  I  Pommeline  I  Fabrizio  I  Goedele Liekens  I  Temptation Island  I  Celebs Gaan Daten