Donderdag 7 November 2019 - 12:30   I   Foto: Facebook  I   Bron: Humo  I   door Redactie

‘De Slimste Mens’-deelnemer Flor Decleir heeft erg slecht nieuws: “Ik ben hopeloos verslaafd en kan er niet mee stoppen”

‘De Slimste Mens’-deelnemer Flor Decleir heeft erg slecht nieuws: “Ik ben hopeloos verslaafd en kan er niet mee stoppen”

Erik Van Looy was al jaren aan het vissen om een Decleir in ‘De Slimste Mens’ te krijgen, en onlangs kwam zijn droom uit: Flor Decleir, de zoon van acteur Jan, nam plaats in de zetels van de populaire tv-quiz en deed het niet eens zo slecht.

Toch heeft Flor heel wat issues. Zo zit zijn acteercarrière een beetje in het slop, en het geld dat hij verdient vliegt even snel de deur weer uit als dat het binnenkomt. “Ik heb een gat in mijn hand: wat ik verdien moet direct op”, zegt hij in Humo.

“Ik ben te vrijgevig en koop nutteloze spullen”, bekent hij. “Sigaretten, bijvoorbeeld, zijn verschrikkelijk duur. Ik heb meerdere pogingen ondernomen om te stoppen, maar na een week is het weer weekend, drink je een pintje en koop je toch weer een pakje. Ik moet ermee ophouden aan te kondigen dat ik ga stoppen, tot ik het een maand in stilzwijgen heb volgehouden. Dan maak ik een kans, misschien. Tot dan blijf ik hopeloos verslaafd”, besluit Flor.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Flor Decleir  I  De Slimste Mens  I  shownieuws  I  Decleir