Donderdag 7 November 2019 - 16:00   I   Foto: VTM  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Gerard uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ bijt van zich af na forse kritiek van Daphné: “Hier ben ik het helemaal niet mee eens”

Gerard uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ bijt van zich af na forse kritiek van Daphné: “Hier ben ik het helemaal niet mee eens”

Daphné zorgde voor een heuse schok in het VTM-programma ‘Boer Zoekt Vrouw’ door zelf op te stappen van de boerderij. Achteraf zei ze dat Gerard alleen maar een huisvrouw zoekt.

"Mijn tranen waren echt”, zegt Gerard in het weekblad Dag Allemaal. “Net als mijn gevoelens voor Daphné. Ik kon goed met haar praten en dacht dat zij dat ook zo aanvoelde.” Het vertrek van Daphné liet een diepe indruk na bij hem.

“Daphné heeft mij de ogen geopend. Ik besef nu dat het leven meer is dan werken alleen en dat het belangrijk is om af en toe een op stap te gaan met je partner. Een les die ik nooit meer zal vergeten en waarvoor ik Daphné m’n hele leven dankbaar zal zijn."

Huisvrouw

Al liet de uitspraak van Daphné wel haar sporen na. Dat ik alleen maar op zoek zou zijn naar een huisvrouw, daar ben ik het niet mee eens”, aldus Gerard. “Het spijt me als Peggy en Daphné dat zo hebben aangevoeld. Weet je, ik word in ‘Boer Zoekt Vrouw’ uit mijn gewone doen gehaald, en het is niet altijd gemakkelijk om dan bij jezelf te blijven."

Uit heel de situatie heeft hij veel geleerd, zegt hij. “Ik besef nu wel dat ik bij Peggy en Daphné misschien wat te veel over mijn leven heb verteld en te weinig naar hen heb geluisterd. Dat ga ik nu bij Marijke anders proberen aan te pakken”, besluit boer Gerard.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Boer Zoekt Vrouw  I  Gerard  I  Daphné  I  Peggy  I  Marijke  I  shownieuws  I  VTM