Donderdag 7 November 2019 - 19:30   I   Foto: Instagram  I   Bron: Ladies Night  I   door Redactie

Roxeanne Hazes enorm overstuur: "Dit is echt een triest dieptepunt"

Roxeanne Hazes enorm overstuur:

Roxeanne Hazes heeft er net een vakantie in de Algarve in Portugal opzitten, maar echt ontspannend was deze vrije periode niet. De Nederlandse en haar familie kregen er te maken met een stalker.

In ‘Ladies Night’ wordt Roxeanne gevraagd wat het dieptepunt van haar weekje vakantie was. "Ik liep met mijn zoon over het strand en ik merkte dat in de verte iemand foto’s van ons aan het maken was. Wat prima is, maar in dit geval was het echt een telelens, die onze kant opkwam”, vertelt ze.

De zangeres besloot de persoon in kwestie met zijn gedrag te confronteren, maar deze liep snel weg toen hij haar in de smiezen kreeg. "Wat ik ontzettend triest vind", aldus Roxeanne. "Ik bedoel: jij komt foto’s van mij en mijn kind maken. Die man heeft ons letterlijk achtervolgd en foto’s van meerdere outfits gemaakt."

Zwangerschap

Jammer genoeg was dit niet de eerste keer dat de zus van André Hazes te maken kreeg met soortgelijke situaties. Ook tijdens haar zwangerschap ondervond ze hier last van. "Dat vond ik al niet heel erg prettig, maar ik ben hier met mijn kind lekker vakantie aan het vieren."

Wat het nog erger maakte was dat, toen de foto’s verschenen in een Nederlands magazine, er gesuggereerd werd dat ze zwanger zou zijn omdat ze wat was aangekomen. "Dat is natuurlijk super vrouwonvriendelijk", stelt de jonge moeder. Extra bijzonder vindt ze dat het artikel door een vrouw is geschreven. "Dat was echt triest, echt een dieptepunt van je vakantie."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Roxeanne Hazes  I  shownieuws  I  vakantie  I  stalker  I  André Hazes