Donderdag 7 November 2019 - 22:00   I   Foto: VTM  I   Bron: Primo  I   door Redactie

‘Familie’-acteur Gunther Levi haalt zwaar uit: “Wat een gezever”

Charlotte Nolett (36) is al 10 jaar samen met ‘Familie’-acteur en Romeo Gunther Levi (43). Naast haar job in de kledingsector, heeft zij een zeer artistieke hobby: schilderen.

‘Familie’-acteur Gunther Levi haalt zwaar uit: “Wat een gezever”

Charlotte heeft een tentoonstelling lopen in een kunstgalerij L’Art Maniac in Knokke en deze wordt zelfs verlengd tot het begin van volgend jaar. In Primo vertelt ze dat ze zowel voor- als tegenstanders heeft. Er zal inderdaad altijd wel commentaar zijn als je iets artistieks doet”, zegt Charlotte.

“De meeste mensen vinden mijn schilderijen wel mooi, maar goed, dat is zeer persoonlijk hé”, weet Charlotte. “Ik heb ze geschilderd vanuit mijn emoties, en vind je ze mooi, zoveel te beter. Vind je ze niet mooi, even goede vrienden."

Zever

“Bovendien zullen er altijd mensen zijn die mijn schilderijen mooi vinden maar ze toch afkraken om wie ik ben: de vrouw van Gunther Levi. Het zij zo. Daar kan ik echt niet van wakker liggen."

Ook Gunther zelfs heeft daar zo zijn zegje over. “Kwatongen zullen inderdaad beweren dat Charlotte in Knokke mag tentoonstellen omdat ze ‘de vrouw is van’. Maar dat is echt zever. Ik heb niets met kunst te maken”, aldus de acteur.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  shownieuws  I  Gunther Levi  I  Charlotte Nolett  I  Familie