Daphné keihard voor Gerard uit Boer zkt Vrouw: "Toen al twijfelde ik over hem, want hij liet serieuze steken vallen" Buitenland
Buitenland

Daphné keihard voor Gerard uit Boer zkt Vrouw: "Toen al twijfelde ik over hem, want hij liet serieuze steken vallen"

Daphné keihard voor Gerard uit Boer zkt Vrouw: "Toen al twijfelde ik over hem, want hij liet serieuze steken vallen"

Daphné besliste zelf om te vertrekken bij Gerard in Duitsland in 'Boer zkt Vrouw'. Ze kon er niet aarden. Die beslissing had ze eigenlijk al heel snel genomen.

"De twijfels staken heel snel de kop op, moet ik toegeven. Eigenlijk de eerste dag al. Want Gerard had toch een aantal steken laten vallen. De lakens van de bedden waren niet bepaald proper. En dat hij zijn spaghettisaus zo hard had laten aanbraden, baarde me toch wat zorgen. Dat soort nonchalance, ik hou daar niet van."

"De boerderij was een nieuwe wereld voor mij. Maar ik wilde dit avontuur toch aangaan. Ook omdat ik als dochter van een Duitse de taal perfect spreek. Dat verlaagde voor mij de drempel."

Toen Peggy naar huis werd gestuurd door Gerard, kreeg ze het moeilijk. "Eerlijk: ik was liever in haar plaats geweest. Ik vond het zo erg voor Peggy, dat zij als eerste moest vertrekken. Want zij voelde wél iets voor Gerard."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws