Philippe Clement is heel duidelijk na helse kritiek op Hans Vanaken Sport
Sport

Philippe Clement is heel duidelijk na helse kritiek op Hans Vanaken

Philippe Clement is heel duidelijk na helse kritiek op Hans Vanaken

Hans Vanaken kreeg in de nasleep van de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Club Brugge flink wat kritiek over zich heen. Tal van waarnemers vonden het niet kunnen dat Vanaken zich in Parijs liet doen en Mbaye Diagne de penalty liet nemen.

In aanloop naar het duel tegen Antwerp kwam Club-coach Philippe Clement nog eens terug op dat voorval. “Hans was op dat moment erg ontgoocheld, maar ik moet er toch nog iets over kwijt. Iets wat ik heel belangrijk vind.”

“Hans is ook erg ontgoocheld over de manier waarop hij naar de buitenwereld toe werd gepersifleerd. Dat is volledig onterecht. Hans heeft net wél verantwoordelijkheid genomen tijdens dat voorval. In eerste instantie is hij bij Diagne gegaan om de strafschop op te eisen”, benadrukte Clement.

"Ik ben trots op Hans"

“Toen hij echter in de mot had dat hij niet tot een oplossing zou komen met Diagne, besliste Hans om weg te stappen. Hij dacht aan het team en wilde geen rel veroorzaken op het grootste podium. Dus dat getuigt van heel veel verantwoordelijkheid. Ik ben trots op Hans en hoe hij met die situatie is omgegaan”, besloot Clement.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws