Zaterdag 9 November 2019 - 08:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: De Morgen  I   door Redactie

Helmut Lotti schaamt zich dood: “Dit is echt té gênant”

Helmut Lotti schaamt zich dood: “Dit is echt té gênant”

Helmut Lotti is een van de meest succesvolle artiesten uit de Belgische muziekgeschiedenis. Hij verkocht miljoenen platen en veroverde podia over de hele wereld. Toch is de zanger na al die jaren nog steeds onzeker over één ding, bekent hij in De Morgen.

"Als ik ergens onzeker over ben, dan is het over mijn sociale skills”, zegt Helmut. “Goedele Liekens heeft dat 25 jaar geleden al tegen mijn manager gezegd. ‘Helmut heeft een sociaal probleem’, waren haar woorden. We zaten ooit samen in de VS op een symposium, en soms zat ik lawaai te maken of onnozele mopjes te tappen. Volledig misplaatst, natuurlijk."

“Ik mankeer iets op sociaal vlak”, gaat hij verder. “Er is een aanvoelen dat andere mensen hebben en ik niet. Op het verkeerde moment maak ik tegen de verkeerde mensen de verkeerde opmerking. Op een koffietafel na een begrafenis heb ik ooit een belachelijke grap gemaakt, daar schaam ik me nog altijd over. Ik kan het hier niet herhalen, het is echt te gênant, maar ik besef dat pas achteraf."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Helmut Lotti  I  shownieuws  I  Goedele Liekens