Leandro Trossard haalt uit naar Hans Vanaken: "Echt niet" Sport
Sport

Leandro Trossard haalt uit naar Hans Vanaken: "Echt niet"

Leandro Trossard haalt uit naar Hans Vanaken: "Echt niet"

Mbaye Diagne eiste de penalty op tegen Paris Saint-Germain. Aanvoerder Hans Vanaken maakte er geen strijd van en liet de spits gewoon trappen. Hij miste vervolgens.

Leandro Trossard is van mening dat Vanaken van zich had moeten afbijten. “Ik heb de fase niet gezien, maar ik heb ervan gehoord. Clement zal boos zijn geweest omdat hij een winnaar is, die ook iets wil meepakken uit Parijs", aldus de Rode Duivel van Brighton in Het Nieuwsblad.

"Maar ik denk wel dat Diagne van Clement een tweede kans zal krijgen. Hij zal er wel mee gepraat hebben, maar hij zal misschien ook willen dat Hans Vanaken meer op zijn strepen staat. Met zijn status mag Hans toch gewoon die penalty pakken?”

Trossard zou openlijk ruzie maken, als dat nodig was. “Dan had de hele wereld het maar gezien. Als ik aangeduid ben, zou ik nooit toelaten dat iemand mij die strafschop ontneemt. Echt niet.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws