Viktor Verhulst onthult: “Van mij mag deze deelnemer ‘Dancing with the Stars’ winnen” Buitenland
Buitenland

Viktor Verhulst onthult: “Van mij mag deze deelnemer ‘Dancing with the Stars’ winnen”

Viktor Verhulst onthult: “Van mij mag deze deelnemer ‘Dancing with the Stars’ winnen”

Zondagavond is het zover: dan weten we wie James Cooke opvolgt als winnaar van de bekendste danswedstrijd van heel Vlaanderen. HLN vroeg alvast aan de afvallers wie zij als gedoodverfde winnaar zien.

Michaël Pas is vooral erg trots op alle deelnemers dit seizoen. “Al wie in de finale geraakt is, heeft er een ongelooflijk parcours opzitten. Ze mogen zich alle drie terecht als overwinnaar beschouwen. Ik kijk er zelf vooral naar uit om iedereen nog eens samen te zien, dat wordt een fijne ontlading!"

Ann Pira is heel duidelijk: Julie wint volgens de ‘Thuis’-actrice. “Ik denk dat Julie zal winnen omdat zij beantwoordt aan het profiel van de VIER-kijker: fris mooi en krachtig. Zij heeft van alle kandidaten de grootste groeicurve gemaakt zowel op persoonlijk vlak als op dans”, klinkt het.

Schatje

Evy Gruyaert is er nog niet helemaal uit, maar als ze één naam moet zeggen, kiest ze voor Jani. “Jani is gewoon 100% ‘what you see is what you get’ en iemand die je de overwinning heel erg gunt. Daarom: ik vind het heel moeilijk kiezen. Maar als het dan toch moet, dan ga ik voor Jani, omdat ik het hem zo gun. Hij is zo’n schatje!"

Christoff kiest ook weer voor Julie Vermeire. “Persoonlijk vind ik dat Julie de grootste transformatie ondergaan heeft. Ze is helemaal opgebloeid en je wordt gewoon vrolijk als je naar haar kijkt. Jani en Kelly hebben al een grote carrière, dus ik hoop dat Julie hier haar carrière kan door starten. Ik gun het haar van harte!"

Ianthe Tavernier en Viktor Verhulst zijn beiden neutraal. “Ik vind het heel moeilijk om op deze vraag te antwoorden, want het zijn drie zeer getalenteerde mensen”, klinkt het bij Ianthe. Viktor laat dan weer weten zondag voor alle drie even hard te supporteren. “Van mij mag Jani, Kelly of Julie winnen”, aldus Viktor met een diplomatisch antwoord.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws