Zaterdag 9 November 2019 - 20:30   I   Foto: Pixabay  I   Bron: HLN  I   door Redactie

Gruwelijk drama: moeder dumpt pasgeboren baby, maar dan gaat het helemaal mis

Gruwelijk drama: moeder dumpt pasgeboren baby, maar dan gaat het helemaal mis

Autoriteiten in Taiwan hebben een pasgeboren baby die door zijn ouders gedumpt werd, teruggevonden. Het jongetje werd verscheurd door een roedel zwerfhonden. Dat meldt HLN.

Een jonge Taiwanese moeder van 19 jaar heeft, samen met de hulp haar vriend (25), haar pasgeboren baby gedumpt. Het jongetje werd in een plastic zak gewikkeld en in hoog gras gelegd, in de hoop dat hij zo uit het zicht van wilde dieren zou blijven. Uit de autopsie bleek echter dat het slachtoffertje overleed aan de gevolgen van hondenbeten. Vermoed wordt dat het jongetje op dat moment nog leefde.

Na het achterlaten van het kind sloegen de ouders op de vlucht en verbleven ze ongeveer een maand lang in de buurt van een internetcafé. Daar werden ze op een gegeven moment herkend door maatschappelijk werkers die de politie waarschuwden. Hulpverleners merkten meteen dat de zwangere buik van de vrouw was verdwenen en vroegen haar waar haar kind was. De vrouw biechtte meteen op dat ze de baby weggooide op dezelfde dag dat hij werd geboren.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  n365  I  pasgeboren  I  baby