Zondag 10 November 2019 - 12:00   I   door Redactie

'Marc Coucke hakt knoop door en rondt opmerkelijke deal af'

'Marc Coucke hakt knoop door en rondt opmerkelijke deal af'

Marc Coucke staat op het punt om een opmerkelijke deal af te ronden. De voorzitter van RSC Anderlecht gaat de Versluys Arena verkopen aan KV Oostende. Dat maakte KVO-voorzitter Frank Dierckens bekend.

Aanvankelijk leek Coucke niet gewonnen voor het idee om de Versluys Arena definitief van de hand te doen. Coucke wilde (een deel van) het stadion blijven verhuren aan Oostende. Bij KVO menen ze echter dat een definitieve aankoop van het stadion de enige manier is om uit de financiële problemen te geraken.

De onderhandelingen tussen Coucke en Oostende verliepen niet eenvoudig, maar nu is er toch bijna witte rook. "Met de drie partijen - KVO, de Stad Oostende en het bedrijf van Marc Coucke, zijn we op enkele punten en komma’s rond over de aankoop van de Versluys Arena", aldus Dierckens in een reactie aan Het Laatste Nieuws.

Licentie

"Ik heb mijn zakenreis naar China geannuleerd in de hoop dat we dit deze week zullen afronden. Of we de licentie zullen halen? Daar ben ik van overtuigd. Het contract van het stadion is nog niet getekend, maar ik heb daar alle vertrouwen in."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  KV Oostende  I  Anderlecht  I  voetbal  I  sport