Maandag 11 November 2019 - 07:00   I   Bron: Radio 2  I   door Redactie

Annelien Coorevits openhartig over de breuk met Olivier Deschacht: “Dit is wat er écht is gebeurd”

Annelien Coorevits openhartig over de breuk met Olivier Deschacht: “Dit is wat er écht is gebeurd”

Zondagmiddag was voormalig Miss België Annelien Coorevits te gast bij Radio 2. In het programma ‘De Rotonde’ sprak ze vrijuit over de breuk met voetballer Olivier Deschacht.

In november 2017 scheidden de wegen van Annelien Coorevits en Olivier Deschacht. “De beslissing om uit elkaar te gaan is ook niet op één, twee, drie genomen”, zegt Annelien. “Het is wikken en wegen, veel praten ook. Want ik had echt nooit gedacht dat we in deze positie zouden zitten. Maar er gebeuren dingen."

“Je wordt ouder en beseft dat je jezelf niet mag verloochenen, niet mag verliezen”, gaat ze verder. Ze zegt heel eerlijk dat ze simpelweg uit elkaar gegroeid waren. “In een gezonde relatie sta je alle twee naast elkaar en je vult elkaar perfect aan. Dat deden wij ook. Maar door het leven gebeuren er dingen en groei je uit elkaar."

Donkere kamer

Tot op de dag van vandaag komen de twee nochtans goed overeen. “Ik zie ons nog altijd als een gezin. Ik ben heel beschermend, ook nu nog, tegenover hem. Het is nog altijd de papa van mijn kinderen en ik zie hem nog altijd graag. Dat gaat nooit veranderen. Hij blijft één van de belangrijkste mannen van mijn leven. We komen nog altijd goed overeen en ik kan alleen maar hopen dat dat zo blijft."

Over haar toekomst wil ze niet veel kwijt. “Ik zit in een donkere kamer”, geeft ze toe. “Het is even afwachten wat de toekomst brengt.” En ook: “Ik kan mij niet inbeelden dat er iemand anders komt. Ik kan mij dat oprecht niet inbeelden."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Annelien Coorevits  I  Olivier Deschacht  I  shownieuws