Maandag 11 November 2019 - 08:30   I   Foto: Facebook  I   Bron: RTL Boulevard  I   door Redactie

André Hazes pakt uit met erg verrassende uitspraak over Monique Westenberg: “Uit respect naar haar”

André Hazes pakt uit met erg verrassende uitspraak over Monique Westenberg: “Uit respect naar haar”

André Hazes heeft gereageerd op de bekendmaking van zijn break-up met Monique Westenberg. Dat deed hij bij RTL Boulevard.

Nederland én België daverden gisteren op hun grondvesten nadat André Hazes in een statement bekendmaakte dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. “Het mocht helaas niet zijn”, klonk het. “Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit."

“Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, bevestigde André later. “Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen."

Privékwestie

Ook uit de hoek van de nieuwe vrouw in zijn leven, Bridget Maasland, kwam bevestigende commentaar. “Ze kennen elkaar nog niet zo lang en er is zeker sprake van het feit dat ze elkaar meer dan gewoon leuk vinden. Het is echter wel een privékwestie waar ook kinderen in het spel zijn en ze vraagt daarom ook de tijd om zelf rustig te kunnen kijken hoe deze relatie zich ontwikkelt”, aldus Bridgets manager.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg  I  Bridget Maasland  I  shownieuws