Maandag 11 November 2019 - 11:00   I   door Redactie

Wouter Vrancken reageert en is héél duidelijk over verhuis naar KRC Genk

Wouter Vrancken reageert en is héél duidelijk over verhuis naar KRC Genk

KRC Genk is van plan om trainer Felice Mazzu eerstdaags aan de kant te schuiven. Wellicht kent Mazzu dinsdag zijn lot. Als opvolger weerklinkt de naam van KV Mechelen-trainer Wouter Vrancken steeds luider.

Zondagavond, na de Mechelse zege op het veld van Standard, reageerde Vrancken op de geruchten omtrent een overstap naar de Luminus Arena. “Mijn reactie op die geruchten? Dat het geruchten zijn”, tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Vrancken. “Na de prestatie die we hier geleverd hebben, op dit veld en in deze sfeer, denk ik dat het ongepast is om aandacht te schenken aan andere zaken.”

Een journalist van Het Belang van Limburg wilde wel nog weten of Vrancken eventueel geïnteresseerd zou zijn in een overstap naar Genk. Vrancken kaatste de bal meteen terug. "Voor welke krant werk jij? Het Belang? Zou jij open staan voor een verhuis naar een andere krant? Volgende week?"

"Ik heb geen glazen bol"

"Kijk, ik heb ook geen glazen bol. Ik ben gewoon met Mechelen bezig. Ik ben niet bezig met dingen die in de toekomst zouden kunnen gebeuren", besloot Vrancken.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  KRC Genk  I  KV Mechelen  I  voetbal  I  sport