Maandag 11 November 2019 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Story  I   door Redactie

Peter Van Asbroeck neemt drastische beslissing: “Ik voelde me echt niet meer veilig”

Peter Van Asbroeck neemt drastische beslissing: “Ik voelde me echt niet meer veilig”

Het is alweer een tijdje geleden dat we Peter Van Asbroeck (50) op het kleine scherm zagen. In Story vertelt hij hoe dat komt.

"Er is duidelijk een nieuwe generatie op tv”, begint de acteur die we kennen van onder meer 'Thuis'. “Twee jaar geleden was ik nog wel de voice-over van ‘Madtrip’ op Galaxy TV en vorig jaar heb ik voor de RTBF reportages gemaakt over Vlaanderen, maar de grote Vlaamse tv-zenders vragen me niet meer. En voor nieuwe fictiereeksen lig ik blijkbaar ook niet in de bovenste schuif."

Met de nieuwe komische theatervoorstelling ‘’t Groot Lot’, staat Peter vanaf deze week wel terug op de planken. In het stuk draait alles rond geld en luxe, iets waar de acteur naar eigen zeggen niet al te zeer mee bezig is. “Ik leid een gewoon leven”, klinkt het. “Ik wel een eigen huis en een mooie wagen, maar de laatste nieuwe iPhone hoef ik dan weer niet."

Step

Zijn imago als macho heeft hij ook deels van zich afgegooid door zijn motor te verkopen. “Mijn motor heb ik verkocht: ik voelde me er niet veilig mee in het verkeer. Nu heb ik een elektrische step om mij in de stad te verplaatsen”, aldus Peter.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Peter Van Asbroeck  I  shownieuws  I  Thuis  I  't Groot Lot  I  motor