Maandag 11 November 2019 - 11:30   I   door Redactie

'Sensationele toptransfer op komst voor Dries Mertens'

'Sensationele toptransfer op komst voor Dries Mertens'

Dries Mertens zit momenteel in zijn laatste contractjaar bij Napoli. Mertens gaf eerder al aan dat hij graag wil verlengen bij zijn huidige werkgever, maar het is nog maar de vraag of beide partijen effectief langer met elkaar door zullen gaan.

Italiaanse bronnen maken immers gewag van een sensationele toptransfer voor Mertens. De 32-jarige Rode Duivel zou in de herfst van zijn carrière zowaar nog naar Internazionale kunnen verhuizen.

Onder trainer Antonio Conte en met Romelu Lukaku leeft Inter dit seizoen volledig op. Het staat tweede in de Serie A en lijkt met Juventus te gaan strijden om het kampioenschap.

Conte dringt aan bij bestuur

Inter beschikt met Lukaku en diens spitsbroeder Lautaro Martinez over een sterk aanvalsduo, maar Conte wil er nog een aanvaller bij. Hij zou aan het bestuur van Inter gevraagd hebben om Mertens op te pikken bij Napoli.

Conte ziet in Mertens een polyvalente aanvaller die Inter veel diensten kan bewijzen. Of Mertens zelf wat voelt voor een overstap naar een rechtstreekse concurrent, moet nog blijken.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Internazionale  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  voetbal  I  sport