Maandag 11 November 2019 - 15:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: HLN  I   door Redactie

Kelly Pfaff en danspartner Andrei hebben meteen al toekomstplannen: “Dit gaan we doen”

Kelly Pfaff en danspartner Andrei hebben meteen al toekomstplannen: “Dit gaan we doen”

Kelly Pfaff en haar danspartner Andrei moesten gisteren hun meerdere erkennen in Julie Vermeire en Pasquale. Toch mogen ze terugblikken op een prachtig parcours, én hebben ze zelfs al plannen voor de toekomst.

"Goed! Ongelooflijk!” De reactie van Kelly Pfaff sprak boekdelen. En of de dochter van Jean-Marie blij was met zilver na de finale van ‘Dancing with the Stars’. “Als je het nu opnieuw zou beginnen kijken, dan denk je van: ‘dat was goed en dat was goed’, maar zoals ik eerder al zei: we hebben ingecheckt in het ‘Dancing with the Stars’-hotel, we hebben uitgecheckt in het ‘Dancing with the Stars’-hotel en het was super”, aldus Kelly in een reactie aan Het Laatste Nieuws.

Jaloers op die eerste stek is ze allerminst. “Een eerste plaats hoefde niet echt. Ik gun het Julie zo hard. Ze is 21 jaar, die begint eraan en laat haar maar genieten. Maar ik ben supertrots op mijn parcours en op wat wij hebben gepresteerd. Ik heb daar zo geen bokaal voor nodig. Is dat wat raar om dat te zeggen?"

Stalken

“Tuurlijk smaakt het dansen naar meer, maar waar kan je naartoe?”, vraagt Kelly zich af. “Ik ben sinds vorige week al wel aan het kijken waar ik terecht kan om me in te schrijven in een dansschool.” Haar danspartner krijgt ook nog heel wat lof toegezwaaid. “Wij gaan samen zeker nog iets doen, wij gaan elkaar virtueel stalken en we hebben al afgesproken om elkaar in januari te zien en bij andere projecten die in de buurt zijn, ga ik gewoon afkomen. En ook mijn zussen gaan dan mee”, lacht ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kelly Pfaff  I  Julie Vermeire  I  Dancing With The Stars  I  shownieuws  I  Andrei  I  Pasquale  I  finale