Maandag 11 November 2019 - 22:00   I   Foto: Facebook  I   door Redactie

Margriet Hermans erg geschrokken: “Deze rare vraag stellen de mensen me sinds ik jurylid ben in ‘De Slimste Mens’”

Margriet Hermans erg geschrokken: “Deze rare vraag stellen de mensen me sinds ik jurylid ben in ‘De Slimste Mens’”

Margriet Hermans is een graag geziene gast als jurylid in de VIER-quiz ‘De Slimste Mens’. Door de populariteit wordt ze op straat ook dikwijls aangesproken.

Wat een paar keer zetelen in de jury van ‘De Slimste Mens’ al niet kan betekenen voor een mens. Margriet Hermans ondervindt tegenwoordig aan den lijve waar de mensen zich mee bezighouden wanneer het over het immens populaire programma gaat.

“Nu ik jurylid ben in De Slimste Mens, vragen ze vaak wat voor een man Erik Van Looy is", zegt ze. "Of Gert Verhulst: is die echt zo rijk? Het overkomt me ook vaak dat ik word aangesproken in de supermarkt, met één blik op de inhoud van mijn karretje."

Nieuwsgierig

Al geeft Margriet toe zelf ook niet op haar mondje te zijn gevallen als het aankomt op het aanspreken van vreemden. “Als het druk is bij de bakker, roep ik weleens: ‘Amai, dat is hier precies gratis!’ Dat is de running gag. En hoor ik in de wachtzaal van de kinesist plots iemand spreken met een vreemd accent, dan vraag ik vaak: ‘Van waar ben je?’ Ik ben nogal nieuwsgierig van aard”, bekent ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Margriet Hermans  I  shownieuws  I  De Slimste Mens  I  jury