Dinsdag 12 November 2019 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Story  I   door Redactie

Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’ hebben fantastisch nieuws: “We zijn er klaar voor”

Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’ hebben fantastisch nieuws: “We zijn er klaar voor”

Victor (30) en Line (30) zijn het enige koppel uit ‘Blind Getrouwd’ van vorig seizoen dat nog steeds samen is. Hun liefde lijkt wel groter dan ooit.

Zo hebben ze, exact één jaar nadat ze elkaar het jawoord gaven in het VTM-programma, hun huwelijksfeest overgedaan. “We wilden graag opnieuw een feest geven omdat veel mensen er vorig jaar niet bij konden zijn’, vertelt Victor aan Story. “Toen waren er maar vijftig genodigden, nu zo’n tweehonderd."

De tortelduifjes hebben intussen een belangrijke stap gezet in hun relatie. Victor moest er wel zijn geliefde Arendonk voor verlaten, maar de twee zijn uiteindelijk gaan samenwonen. ”Geen gemakkelijke keuze”, geeft Victor eerlijk toe. “Mijn sociaal leven ligt in Arendonk. Maar ik ben klaar voor deze nieuwe fase. Momenteel is het nog een beetje chaotisch, we leven deels bij mij, deels bij Line en deels op ons nieuwe adres. Tegen het einde van het jaar hopen we gesetteld te zijn."

Beproeving

Het koppel laat ook nog weten dat ze een zeer mooi vooruitzicht hebben: eind november vertrekken ze namelijk voor twee weken naar Jordanië en Israël. “Dat wordt een beproeving: we zijn nog nooit zo lang samen op vakantie geweest", lacht Victor.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Victor  I  Line  I  Blind Getrouwd  I  VTM  I  shownieuws