Dinsdag 12 November 2019 - 12:00   I   Foto: Facebook  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Isabelle A is razend kwaad op VTM: “Ze mogen een factuur verwachten”

Isabelle A is razend kwaad op VTM: “Ze mogen een factuur verwachten”

Zangeres Isabelle A is niet te spreken over haar optreden in de talkshow op VTM ‘Wat Een Dag’.

Isabelle A kwam in ‘Wat Een Dag’ haar nieuwe single ‘Sjokola’ voorstellen, maar dat draaide anders uit dan eerst gedacht. “Ik had van Valentino 150 doosjes pralines meegekregen om aan het publiek uit te delen tijdens ‘Wat Een Dag’”, zegt de zangeres in Dag Allemaal. “Dat was althans de bedoeling, maar wij konden onze afspraak wat promo betreft niet waarmaken.” Presentator Davy kwam dan maar met iets anders af.

Isabelle werd in een badkuip gezet, niet wetend wat er komen zou. Plots goten Niels Destadsbader en Julie Van den Steen elk een emmer vloeibare chocolade over haar uit. “De volgende dag zat er nóg chocolade in mijn oren”, zegt ze. “Had ik geweten wat me te wachten stond, had ik wel iets anders aangetrokken."

Factuur

“Het was geen gesponsorde jurk, maar het laatste exemplaar in de winkel dat ik zelf duur heb betaald”, laat Isabelle nog weten. “Die moet nu naar de droogkuis en m’n haarextensions van 700 euro… Tja, die zijn er ook aan”, jammert ze.

Ook de platenfirma is woest. “Het is jammer dat Davy op de kap van zijn gasten probeert te scoren. We hebben ons achter de schermen ontzettend boos gemaakt. Wat als ze na ‘Wat Een Dag’ nog een professionele afspraak had? Oké, het is misschien niet het einde van de wereld, maar de factuur gaat naar VTM”, klinkt het daar.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Isabelle A  I  shownieuws  I  Wat Een Dag  I  VTM  I  Sjokola