-->

Winkelketen Carrefour komt met ongeziene actie

Winkelketen Carrefour komt met ongeziene actie
Dinsdag 12 November 2019 - 15:00   I   Foto: Photonews   I  Bron: Het Nieuwsblad  I  

Winkelketen Carrefour kondigt aan dat het minstens tot het einde van het jaar de prijs van meer dan 1.000 producten uit zijn gamma verlaagt. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Deze actie was volgens de woordvoerster van Carrefour al lang gepland. De keten wil zo aantonen dat het kwaliteit en prijs belangrijk vindt, maar dat de prijsverlagingen niets te maken hebben met de start van Jumbo in ons land. Dit jaar voerde Carrefour reeds verschillende prijswijzigingen door op meer dan vijfhonderd Carrefour-merkproducten. Nu komen ook de nationale merken aan bod.

De kortingen gaan tot 25 procent en Carrefour zal de prijswijzigingen aangeven in de winkelrekken. Alle categorieën van producten zijn betrokken: van kruidenierswaren tot diepvriesproducten, vers voedsel, vleeswaren, kaas, dranken, parfums en schoonmaakproducten, alle categorieën zijn vertegenwoordigd in de prijsverlagingen.

Bioproducten

Carrefour heeft, in tegenstelling tot Colruyt, geen laagsteprijsgarantie, al zijn ze naar verluidt wel de goedkoopste voor de aankoop van bioproducten. Wie ergens een bioproduct goedkoper vindt dan van Carrefour Bio, krijgt het verschil terugbetaald in Bonus-punten.

TAGS  I  Carrefour  I  Jumbo  I  Colruyt  I  n365