Dinsdag 12 November 2019 - 20:30   I   Foto: Pixabay  I   Bron: The Sun  I   door Redactie

Familiedrama: Broer en zus hebben samen zes kinderen, daarna loopt het gruwelijk mis

Familiedrama: Broer en zus hebben samen zes kinderen, daarna loopt het gruwelijk mis

Een halfbroer en -zus zijn veroordeeld tot celstraffen van 35 jaar omdat zij twee van hun zes kinderen vermoordden uit angst de voogdij te verliezen.

Sarah Barrass (35) en Brandon Machin (39) uit Sheffield, werden bestempeld als ‘des duivels’ toen ze in de rechtbank veroordeeld werden. Het incestueuze koppel was van plan alle zes hun kinderen het leven te ontnemen, maar daar sloegen ze niet in. Hun twee oudste zonen, Tristan (13) en Blake (14) overleefden evenwel niet in.

Barrass wurgde Tristan met een kamerjas, terwijl Machin bij Blake hetzelfde deed, maar dan met zijn blote handen. Daarna deden ze vuilniszakken over het hoofd van de jongens, om er zeker van te zijn dat ze dood waren. Beiden pleitten ze schuldig aan moord, en aan poging tot moord.

Meermaals

De jury hoorde getuigen vertellen dat Barrass haar zonen eerder al bedreigde. “Ik heb jullie het leven gegeven, ik kan het weer afnemen ook”, zou ze meermaals gezegd hebben. Tijdens de uitspraak richtte de rechter zich tot Barrass: “Je beschouwde jouw liefde voor hen en de angst om van hen gescheiden te worden als een recht op het nemen van hun leven."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  n365  I  Sheffield  I  incest