Johny Voners praat openhartig over de kanker die hem heeft getroffen: "Zo gaat het nu met mij" Buitenland
Buitenland

Johny Voners praat openhartig over de kanker die hem heeft getroffen: "Zo gaat het nu met mij"

Johny Voners praat openhartig over de kanker die hem heeft getroffen: "Zo gaat het nu met mij"

Johny Voners heeft voor het eerst met de pers gesproken nadat bekend raakte dat hij kanker had. “Het gaat de goede kant op”, laat hij weten in Het Nieuwsblad.

“Ik heb nu nog twee chemo-behandelingen in het verschiet en dan zullen opnieuw tests worden gedaan om te zien hoe ik er voor sta", vertelt de 74-jarige Voners.

“Uiteraard was het een schok toen ik te horen kreeg dat ik huidkanker heb die zich heeft verspreid naar mijn botten”, zegt Voners. “Dat verdict kreeg ik al in juni 2018, maar ik heb dat voor me gehouden en de vierde FC De Kampioenen-film gewoon gedraaid. Het was vermoeiend ja, vooral de opnamen tijdens Aalst carnaval. Maar ik ben een doorzetter."

Pruik

"Ik heb goede hoop, almaar meer mensen krijgen kanker, maar er zijn er ook steeds meer die ervan genezen. Ik mik dus op 2031, dan ben ik 85. Mooi toch? Laat ik je iets verklappen: ik draag een pruik. Maar zo’n goed gemaakte dat het net mijn echt haar lijkt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws