-->

André Hazes baalt en is helemaal van streek: “Het is verschrikkelijk”

André Hazes baalt en is helemaal van streek: “Het is verschrikkelijk”
Donderdag 14 November 2019 - 07:45   I   Foto: Photonews   I  Bron: ANP  I  

De breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg sloeg voorbije zaterdag in als een bom. Vooral André kreeg enorme kritiek. Veel mensen vinden het niet kunnen dat hij alweer aan het daten is met Bridget Maasland.

"Het waren hele heftige dagen”, zegt André bij ANP. “Vooral omdat het heel negatief is opgepakt.” De opvatting bij de mensen is dat André Monique zou hebben verlaten voor Bridget, en dat hakt er bij de zanger diep in, al zou hij de kritiek in dat geval wel begrijpen. “Maar dat is niet het geval. Het is verschrikkelijk, mijn leven is een week lang een hel geweest."

Het is geen geheim dat het al maanden minder goed ging tussen hem en Monique. “Misschien al langer. We bleven het proberen, maar op een gegeven moment weet je dat de koek op is." Toch zegt de zanger nog steeds veel van haar te houden. “Al zijn Monique en ik uit elkaar, we houden wel veel van elkaar. Dat zal ook altijd zo blijven. Ze is mijn eerste liefde. Ik hoop dat we altijd normaal met elkaar om kunnen blijven gaan."

Zoon

“Gistermiddag ging ik naar ze toe en dan kan ik een uur kleien met mijn zoon,” vervolgt André. “En straks rij ik ook naar ze toe en dan kan ik mijn kind ook een kus geven. Dus ik hoop dat we altijd zo met elkaar verder kunnen. Het contact is goed en dat wil ik heel graag zo houden”, besluit hij.

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg  I  Bridget Maasland  I  shownieuws