Donderdag 14 November 2019 - 13:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Showbizzsite  I   door Redactie

Kat Kerkhofs doet uiterst gewaagde uitspraak: “Als vrouw doe ik dat wel graag, ja”

Kat Kerkhofs doet uiterst gewaagde uitspraak: “Als vrouw doe ik dat wel graag, ja”

Kat Kerkhofs staat dit jaar op de Antwerpse Boekenbeurs met haar boek 'Body Goals'. Hiermee wil het televisiefenomeen de mensen op weg helpen naar een strakker figuur.

De Showbizzsite vroeg Kat op de man af hoe zij zelf in topvorm blijft. “Ik ben niet meteen het prototype van iemand die altijd in topvorm is”, bekent de vrouw van voetballer Dries Mertens. “Ik ben een vrouw: ik eet graag en ik drink graag. Maar dat probeer ik wel altijd te combineren met sporten. Deze week ben ik bijvoorbeeld drie keer naar de fitness geweest, en dan doe ik effectief het schema en de oefeningen van in mijn boek."

Mensen die met het boek starten, kunnen volgens Kat de gym heel even links laten liggen, maar naar het einde van het schema toe, zal je wél naar de fitness moeten. “Je moet dan materialen gebruiken die de normale mens volgens mij niet thuis heeft liggen. Er zijn ook oefeningen met rekkers en gewichten die je thuis niet zomaar kan doen."

Stappenplan

Met ‘Body Goals’ wil Kat mensen helpen om net dat stapje verder te gaan, waardoor ze niet na een maand alweer opgeven. “Vroeger ging ik naar de fitness en toen ik toekwam wist ik niet wat ik er moest doen. Dan bouw je ook niets op. Daarom ook het stappenplan: je moet niet nadenken. Je moet gewoon je sportkleren aantrekken, naar de fitness gaan en dankzij het boek zit er een echte evolutie in. Daarom is het ook zo motiverend”, besluit Kat.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  shownieuws  I  Body Goals  I  Boekenbeurs  I  Dries Mertens