Vrijdag 15 November 2019 - 08:19   I   door Redactie

'Wouter Vrancken hakt knoop door over verhuis naar KRC Genk'

'Wouter Vrancken hakt knoop door over verhuis naar KRC Genk'

Wouter Vrancken heeft de knoop definitief doorgehakt: de trainer blijft KV Mechelen trouw en verhuist niét naar KRC Genk. Dat maakte KV Mechelen vrijdagochtend bekend via zijn officiële kanalen.

Vrancken schermde na het ontslag van Felice Mazzu met interesse van Genk, maar was er uiteindelijk nooit topkandidaat. De jonge trainer maakte wel van de gelegenheid gebruik om zijn contract Achter de Kazerne te laten opwaarderen.

"Het signaal om met onze coach rond de tafel te gaan zitten"

Vrijdagmorgen maakte Mechelen via zijn officiële kanalen bekend dat Vrancken bij de club blijft. “Kandidaat op de long-, de short- of welke lijst dan ook, het was het signaal om met onze coach rond de tafel te gaan zitten. Nu klinken we met hem op een samenwerking die kadert in ons langetermijnsplan”, zo zegt hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx op de webstek van Mechelen.

“Wouter heeft geweldig werk verricht. Kampioen in 1B, bekerwinnaar en de gedeelde derde plaats na de heenronde in 1A, je moet het maar doen. Daarnaast is hij zeer loyaal tegenover de club. Hij was de eerste om ongeacht 1B of 1A bij KV Mechelen zijn contract te verlengen. We gaan in het kader van onze langetermijnsvisie absoluut verder met Wouter.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  voetbal